ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ

 

  Σκοπός της μυοκτονίας είναι η καταπολέμηση αρουραίων και ποντικών κάθε είδους, των εστιών τους και η παρεμπόδιση της εξάπλωσής τους. Με αυτό τον τρόπο διαφυλάσσεται η δημόσια υγεία και η ασφάλεια των εγκαταστάσεων.
  
  Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα είναι ετοιμόχρηστα και τοποθετούνται σε ειδικούς δολωματικούς σταθμούς της εταιρείας μας, οι οποίοι είναι ανθεκτικοί στη UV ακτινοβολία, υψηλής αντοχής και ασφάλειας, με κλειδί. Εκεί τα δολώματα προστατεύονται από αντίξοες καιρικές συνθήκες, ενώ ο σταθμός αποτελεί ασφαλή χώρο για τα τρωκτικά. 

  Τα τρωκτικοκτόνα δολώματα διατηρούν ισχυρή προσελκυστικότητα για διάστημα τριάντα περίπου ημερών.

  Στους δύο μήνες, ενώ το φάρμακο διατηρείται, τα δολώματα έχουν χάσει την οσμή τους και τα τρωκτικά δεν τα πλησιάζουν στα σημεία που τα έχουμε τοποθετήσει. Γι’ αυτό, καλό είναι η αντικατάσταση των δολωμάτων να γίνεται τουλάχιστον κάθε δίμηνο.
 
  Η παραπάνω τοποθέτηση γίνεται άπαξ και στη συνέχεια γίνεται συντήρηση με έλεγχο των δολωματικών σταθμών και αντικατάσταση των τρωκτικοκτόνων δολωμάτων. 

 

CQL Απολυμαντική, Απολυμάνσεις, Αναπαύσεως 7, Τ.Κ. 73135, Χανιά, Τηλ: 6975 402 656, 6976 694 815 
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.